Ankara'da spot eşya satanların bir arada durduğu en büyük mekanlardan biri olan konumu sizlere kısaca anlatacağız. Ankarada yaşayanlar bilir ama bilmeyenler için İtfaiye Meydanı Spotçuların bulunduğu en meşhur alışveriş mekanıdır.

Altındağ ilçesinin Anafartalar mahallesinde bulunan itfaiye meydanı içerisinde hem ikinci el eşya alanlar satanlar hemde spot eşya mağazaları bulunmaktadır. İtfaiye meydanı deyince genelde herkesin aklına ilk önce eski eşyalar, antika mobilyalar, ikinci el eşyalar ve bekar öğrenci kardeşlerimizin sıklıkla uğradığı yer gelir aklımıza. Bir çok Ankaralı da bilirki spot elektronik eşya, spot mobilya ve diğer spot eşyaları uygun fiyattan temin etmek için gidilecek en iyi yerdir itfaiye meydanı.

Ulus Meydanınına yeni yapılan büyük Melike Hatun Camii'nin hemen arkada tarafından Denizciler caddesi dolmuş duraklarına kadar olan alan İtfaiye Meydanı firmalarınınn olduğu bit pazarıdır. İç kısımlar ikinci el eşya ve spot mobilya mağazaları ile doludur, dış taraf ise kosova sokak boydan boya spot elektronik, yani spot beyaz eşya, televizyon, klima, bilgisayar gibi cihazları bulacağınız dükkanlarla doludur. Kosova sokağın hemen bittiği yerde ise derman sokak başlar dermean sokak köşede çelikler pasajı vardır ve bu pasajda da spot mobilyacıları bulabilirsiniz, hemen bitişiğinde ise Adorenin Spot mobilyalarını çok uygun fiyatlara alacağınız bir mağza ve onun yanında da Öztürk Mobilya ile Özgül Mobilya bulunur bu arkadaşlarımız ise ikinci el ofis mobilyası alanlar satanlar olarak bilinirler, uygun fiyatlı makam takımları büro ofis mobilyası alımı satımı için uğrayabilirsiniz.

Spot ürünleri arıyorsanız dediğimiz kısımlara giderseniz fazla dolaşmamış olursunuz. Elbette söylemeden geçmeyeceğim bir tüyo pazarlık olayı, kesinlikle iyi pazarlık yapın. Hatta çıkın diğer dükkanlardan fiyat alın sonra geri dönün, aldığınız en uygun fiyatı söyleyin :) tekrar yardımcı olmalarını isteyin. İtfaiye meydanı esnafı bulunduğu konumda 50 yılı aşkın zamandır Ankaralılara eşya satmaktadırlar. Bu yüzden tecrübeli esnaftırlar.

İtfaiye Meydanı Spot Eşya Mağazaları